MGMT - kids

En grymt bra låt, men stackars  barn :P

Canarie Öarna

Jag räknade precis dagarna till när jag och min familj åker till Canarie Öarna!! Det är exakt 30 dagar kvar! Jaa!!
Idag var jag på gymnasiemässan, det hjälpte faktiskt jätte mycket! Jag är mycket intreserad i Kungsholmen, enskilda och norra och södra real. Det ska vara Natur Natur!
Nu måste jag fortsätta plugga... Det är ju Hellweek!

Detta är hur det såg ut i lördags... Nu är det ungefär en halv meter mer snö


Snö.

Jag tänkte ladda upp igår, men det blev strömavbrott. Försöker nu igen!
Idag har det varit extra tråkigt ute! Men jag tog en mycket lugn och behövd promenad hem till istället för tunnelbana och spårvagn. Det var jätte skönt!Bild från när jag var i Dubai förra våren. Värdens dyraste och bästa hotel har ni nu på bild!

Onsdag

Dagarna har spenderats i böcker, spanska böcker. De svårt utalade order kämpar sig in i min hjärna och försöker fastna men tyvär kommer det in och sedan direkt ut.

Det förvånar mig hur mycket alla börjar plugga nu, jag trodde det skulle bli som i 8an, bara några få som verkligen pluggade. Och då menade jag plugga som att sitta framför böckerna i timmar innan ett prov. Jag var inte en av dem. Jag satt framför TVn istället, visst jag pluggade lite dagarna innan ett prov men jag pluggade absolut inte lika hårt som jag gör nu!Det är faktiskt lite läskigt hur mycket de små bokstäverna som blir skrivna i bläck på våra prov betyder. De bokstäverna bestämer vår framtid. Men då undrar jag om inte lärarna kan vara lite snälla med betygen. Jag menar inte att de ska ge ett MVG till varje barn men jag menar att om deras uppgift är att sätta bokstäver på vårt prov är det inte roligare för dem och för oss att sätte ett M före VG? De tycker säkert det är roligt att se leenden på våra ansikten istället för besvikna blickar ner i golvet, eller att man försöker blicka bort tårarna som kryper fram.

Jag stressar nog lite för mycket med prov och uppgifter men det finns så många i min klass som stressar så mycket mer! Vi måste komma ihåg att vi går bara i 9an, vi är 15 och när man är så pass ung så ska man leva livet inte drukna i böcker.

Tipps när man pluggar är att ha på bra musik och 'stav' toblerone! Toblerone blir man illamående av om man äter för mycket för snabbt så det blir veckans plugg godis.

// Julia


I just want you to know who I am

Denna låt har spelat på repeat hela kvällen. Så. super. duper. bra!Iris- Go Go Dolls

Nu ska jag fortsätta plugga spanska.

Måndag

De senaste dagarna har jag inte varit på blogg humör, men nu! I helgen var jag mest hemma med Emma :) sedan idag tidigt på morgonen gick jag och Anna till Åkeshov för att simma! Visst är vi duktiga! Sedan efter skolan gick jag hem till Anna för att plugga Spanska. Vi köpte 5 weinerbrod var som vi åt. Det hela slutad med att vi hamnade framför pianot.


Detta väder hade vi idag!!
nee... tyvär inte.

Nu ska jag kanske plugga lite mer spanske... och så måste jag läsa svenska :(

//Julia

En måndag blir alltid bättre med kakor

Idag efter skolan kom Jossan hem till mig och bakade pepparkakor! Pepparkakorna vart inte så goda men smeted eller degen var jätte god!


Gubben i lådan

Jag tror att jag officielt har blivit käär i denna låt !! ^^


Mörk Väg

Idag fikade jag mef min fina vän Jossan. Det blev bullar på café 60. Mycket gott!
När vi gick ut ur cafét var det redan mörkt och kallt.

När jag kom till höglandstorget var det helt svart och blåste jätte mycket. Jag bar mitt paraply som ett vapen hela vägen hem. Jag är paranoid när det gäller att gå hem ensam i mörkret. Jag brukar ringa min mamma och prata de 5 minuterna det tar för mig att komma hem från spårvagnen. Jag har hört att man kan ringa en 'hjälp' linje som pratar med en också, jag har tyvär inte numret till dem.


Min mörka väg hem...

Nu ska jag gå ner och hämta lite té!!!

Bada!

Idag har jag badat hela dagen tillsammans med Karin på Eriksdalhs badet. Vi letade efter massa snygga killar men badet var tomt på dem. Synd Synd. Sedan kom Karin hit så tittade vi på TV. Nu har Karin åkt hem och jag har ätit mat. Nu ska jag hitta på något sedan ska jag sova! :DMitt halsband som jag köpte i Lördags

Höstlov

Idag är det Tisdag och HÖSTLOV!!
Jag var med Julia igår inne i stan och tittade runt lite och sen så åkte jag hem till min kompis ebba och sov över där. Det var jätte myysigt ^^
Vi tittade på pensionärsjävlar. Det var jätte roligt!!
En bild på mig och mina kompisar <3

RSS 2.0