Lördag

Idag är första dagen på höst lovet!! Gårdagen spenderades med Emma. Vi tittade på... någon film om the beatles, sen sov Emma över! Hon lärde mig också en ny låt på pianot! Samson, så den ska vi spela mycket framöver.

Sedan när Emma hade åkt hem åka jag och mor min till solna för att shoppa, men jag hittae absolut ingenting men jag kom hem med ett littet, fast aldelses för dyrt, halsband. Jag skulle lägga upp en bild på halsbandet men min kamera vill absolut inte ge min dator bilderna. Snål!

Just nu sitter jag och målar naglarna, medan jag skriver, och jag har fått lite nagelack på tangentbordet. jättebra!


Höösstt!!

Nu har nästan alla löven från träden fallit :(
Jag orkar inte med en mörk jobbig vinter igen, men jag längtar efter snön och julen ^^
Hehe, jag och mina kompisar i parken!!


Tisdag



Så här rolig känner jag mig nu...

Imorn ska jag upp kl 6.

The start, the Moon they have all been blown out

Nu ville jag bara säga att Emma, den andra "ägaren" av denna blogg, inte uppdaterar så mycket! Jag försöker verkligen att pusha henne men jag vet inte längre vad jag ska göra. FY SKÄMS EMMA!

Ville bara skälla på Emma lite. Annars så har jag idag gjort engelska provet, men vi ska få en extra halvtimme på onsdag (?) Kanske inte är så smart att Mr smith låter oss springa runt och prata om vad vi har svarat och sånt... Aja, blir bättre för oss. Imorn blir det teater med klassen!

på tal om ingenting:

Jul för 2 år sedan. Nu i jul åker lilla jag och min familj till Spanien! Mycket bättre än kalla svergie!

Låt (titel): Cosmic Love av Florence and the Machine

//Julia

Söndag

Imorgon blir det skola. Men inna skolan ska jag till Åkeshovs simmhall och simma med Anna innan skolan. Sen senare på dagen har vi ett prov och ett projekt inlämning. Engelska och Svenska.


Sommar bild från Öland

Film Favoriter

Just nu tittar jag på the Little Mermaid! den är jätte bra även fast den är för lite yngre...
Jag är en filmoman (om man kan säga så...) jag har nog sett flera hundra filmer.



Vilka är era favoriter?

Cubism

Just nu gör jag lite läxor. Vi har Art, Engelska, Svenska och SO. På art ska jag hitta en bild jag vill göra om till cubism, vi ska inte ens ha art på tisdag...  Men men jag visste iaf inte vad cubism är så jag kollade lite på google. Det är tydligen någonting sånt här...



Nu ska jag skriva lite engelska...

//Julia

Wedding Daze

Tittar på "Wedding Daze"



Jag tycker det är en jätte fin historia! Verkligen gullig kärlek!

Afrika

Sa precis hej då till mina päron som ska åka till Afrika i två veckor utan oss barn. Vi fick inte följa med så våran farmor och farfar ska sitta barnvakt hos oss i två veckor. -.- suck !!! Just nu sitter jag och tittar på film :)

Hoppa falskärm

Nu sitter jag här framför Mickas dator medan hon springer runt som en galning och försöker välja kläder, hela familjen Avendaño ska iväg för att pappa Avendaño ska hoppa fallskärm- SJUKT KOOLT!
Idag när jag kommer hem ska jag plugga och kanske titta lite på tv. Vissa personer kanske tycker det är tråkigt att bara sitta framför datorn eller tvn. Men precis som vissa personer gillar att springa, rida, simma, fika, så tycker jag om att titta på tv. Jag tycker ju om andra saker också men ibland känner jag att jag måste koppla av och då gör jag det framför tv eller datorn. Jag tycker inte att man ska klaga på vad andra gör på sin fritid!
Jag står för att jag är lite lat på helgerna.
Bild från Mickas dator- Fin!

Fredags kväll hos älskade Micka

Nu sitter jag och Micka framför datorn. Vi har haft en jätte mysig kväll, det började med att vi åt frukt med smält choklad framför idol. Sen gick vi en lång (kall!) promenad med deras gullehund Bruno!
BRUNO!!
Nu ska vi snart sova, vi ska upp tidigt imorn!
Godnatt!
//Julia

Jag Vill Sova!

Det är för tidigt för mig!! Nu ska jag gå och sova igen...


Inte bara jag som gillar och äta (eller sova) framför datorn!

I can't do this all on my own

Nu har jag pluggat i ungefär 1 timme och jag är klar med svenskan, engelska och matten! Wohoo! Nu tittar jag på one tree hill sen ska jag ner och titta på TV!

Jag har märkt att det är flera personer som är ledsna på sina bloggar men sen glada i skolan. Jag hoppas att ni vet att ni har flera vänner som älskar er och att ni inte borde gömma er bakom skratt utan prata ut om era känslor. Jag tror ni kommer att må bättre av det <3




Superman -Lazlo Bane

Måndag kväll

Just nu sitter jag framför One Tree Hill och äter kykling klubba som en sluskig grottman... gott är det dock!



Ikväll blir det Gossip Girl maraton! Jaa! lediga imorn som ni kanske vet...

Kalt...


Buullaaar!!

Just nu sitter vi hemma hos Emma och äter jätte goda hembakade bullar som Emmas snälla mamma och lillasyster har bakat. Mums!!

Nu ska vi gå och hämta fler!!!

Children of Men

Igår blev det ingen uppdatering för att jag fokuserade bara på att göra ingenting!! Och det var skööönt!!! Idag ska jag gå ut och sola lite i solen, jag ska linda in mig i täcken och sen ska jag bara sola mitt lilla ansikte!! Jag vaknade jätte tidigt idag och sen lästa jag en bok i 2 timmar innan jag steg upp! Jag älskar lördagar!!! :D
Just nu tittar jag på 'children of men' och den är verkligen konstig....
En bild från i vintras i Trysil.
//Julia

A monkey needs to dance, so do you

Nu har jag pluggat varje vacken sekund de två sista dagarna! Jag har vaknat, gått till skolan- där jag har pluggat på lunch rastern, sen när jag kommer hem bid 4 sätter jag mig och pluggar igen! Jag har nog aldrig pluggat så här mycket!!! Galet... Nu har jag iaf paus i 5 minuter till tills jag måste börja plugga igen, jag pluggar med Malicka över skype det går faktiskt jätte bra, för att det är bara att fråga om man har en fråga, sen är det könt att vara hemma och plugga. Nu är det 4 minuter kvar... Kul! jag ska bara skriva i typ 30 minuter till sen ska jag läsa läsa läsa!!


Bilde från sommarn!!
Låter jag lyssnar på (rubriken) heter Man must dance av johnossi

Katter (igen)

Jag hittade lite fler, sötare, katt bilder!







Sitter och pluggar NO med Micka, fast vi är i två olika hus... Hur går detta till?!??!


Orientering

Idag har jag sprungit runt som en galning i 2 timmar! Jag trodde vi skulle springa mycket längre men vi fick inte springa den 3e rundan, vi var för långsamma på de 2 första. Jag sprang först med Micka, sen hängde Fredrik med oss. Vi sprang fel, trillade och blev helt vilsna nästan var femte minut, men det gick bra!

Jag var hemma igen kl halv 2 och nu har jag suttit framför datorn i en timma och kollat på one tree hill. Kl 3 SKA jag plugga NO och SO. Jag SKA inga men nu inte!!




Förra året sprang jag med Micka och Mattias. Det gick ju sådär...


Måndag...

Nu har jag pluggat i 2 timmar på dumma SOn! Jag tänker inte plugga mer utan nu ska jag titta klart på one tree hill avsnittet och sen ska jag sova! Äntligen kan jag sova länge mitt i veckan, jag behöver inte vakna förens kl 9 imorn!! Jaa!!


Indiana Jones!

Nu ska jag titta på Indiana Jones!


Bild tagen i London, världens koolaste restaurang!

Kissemissar

Min söta katt sudden sov vid mina fötter hela natten. Jag kommer ihåg när han föddes och jag var hos min kompis lisas hem, så ringde min brosha och sa att maja hade fött en kattunge! Jag sprang från lisa hela vägen hem (vilket var typ 500 meter...) så tog jag hand om lilla maja i 5 timmar då hon födde 5 små kattungar!



Tyvär klarade en kattunge inte första natten och sudden (den svart-vita) var ynkig hela dagen därpå. Så jag och min mamma matade honom var 4de timme i 3 dagar, och så blev han lite större och lite större för varje dag som gick! Vi valde att behålla honom för att han var den gosiagste och den sötaste (och den dummaste...).








Söta små katten!
Idag ska jag plugga no och so! roligt...



Lördag <3

En myysig Lördagskväll ^^

 


Lördags kväll

Sitter och gör matte läxan medans jag tittar på scrubs... på en lördags kväll...


Bild från i sommras, då det var varmt och ljust tills kl 11! Saknar det redan!


Första inlägget!

Heej!!
Vi är två tjejer som heter Emma och Julia. Blondinen är Emma och brunetten är Julia. Vi har startat en blogg tillsammans eftersom vi gör ALLT tillsamman ^^
Vi kommer att dela med oss av vårat liv på bloggen och hoppas att ni kommer tycka att det är kul och underhållande att läsa den. Vi bor båda två i Stockholm såklart (nästan grannar). Vi går sista året i grundskolan alltså i 9:an men vi går tyvär inte i samma skola.

Vi har känt varandra i hela vårat liv. När vi var små ( 0 år ) så bodde vi i Singapore som ligger i asien under Thailand. Vi bodde grannar där med!!






RSS 2.0