Fredag är en kväll för fest

Fredag ska ju vara en kväll för fest eller iaf en kväll där man umgås med vänner. Men nej. Jag har bestämt mig för att bli frisk! sa att jag kan börja sporta igen! jag kanner mig inte hälsosam när jag bara äter äter och sover... Nu ska jag gå och ta lite maräng swiss! Nyttigt? Javisst!

Vår!

Jag har bivit sjuk! Eller sjukare... Jag är har varit lite kraxig i 4 dagar sen så har jag varit överallt och ingenstans. Jag hoppas att jag kan gå till skolan imorn, vi har inget viktigt men jag tycker inte om att missa skolan!
Både jag och Emma längtar efter våren! buu för snön!

Blogg Design

Nu sitter vi framför Emmas dator och fixar till bloggen - med en helt ny design!
Detta var före...
...och detta är nu!
Vad tycker ni? Vilken var finast?

Limon Helado

Nu var det typ en månad sen som jag skrev här i bloggen. Emma har faktiskt varit duktig och uppdaterat lite :)

Senaste veckan har jag varit i skolan, i naturhistoriska muséet och hemma hoss jossan. Sen har jag varit på några andra stället också. Igår var jag och Micka hos Jossan. Det blev bara en film kväll för att både jossan och micka skulle upp tidigt och in till stan så alla vi vaknade kl 7! Inte roligt!

Idag ska jag hem till Emma och äta jätte god julia gjord vanilj/citron glass! :) Det kallas limon helado och jag åt det nästan varje dag i canarie öarna :)Den fina utsikten från poolen!
Det var ett par jätte roliga veckor och vi utforskade solade och... kräktes! Vi blev mag sjuka och stannade inne och bort från solen i en vecka tyvärr! Men de friska dagarna var jätte roliga!

Coolaste 10-åringen

Jag kan inte få nog utav att titta på den här videon med Willow smith. Hon är nog den coolaste 10-åringen som någonsin har existerat ^^

RSS 2.0